04 March 2007

Cocalarul :)

Cocalarul automobilist
Cunoscut în cartier pentru cel mai rezistent scotch de pe farurile maşinii, cocalarul automobilist este o întreagă enciclopedie auto & tuning. Neon, lunetă, lămpi de pozitie albastre, autocolante (BOSS, SONY, 2fast4u, Need4Speed). Transformă orice Oltcit model 1983 in vedeta grătarului de duminică de pe Străulesti. Deseori în treling, conduce sprijinit de tetiera scaunului din dreapta aruncînd priviri sfidătoare pe sub parasolarul 'sport' (cît jumatate din parbriz). Boxa trebuie să fie boxă şi din ea trebuie să se audă, în funţie de talentul cocalarului, manea, paraziţii sau house.

EXEMPLE

Cocalarul meloman
Cînd se întîmplă să nu fie bun cunoscător şi dansator de manele, cocalarul este de partea cealaltă a baricadei. La fel de redus încît să se proclame 'rapper' sau 'rocker', îşi poartă cu demnitate tricoul cu Eminem sau are, evident, un aer superior în hanoracul lui cu Linkin Park. Toţi ăştia se întîlnesc la concertele organizate de primărie şi-şi etalează şlapii, maioul, chiloţii aparent neglijent ieşiţi din blugi, numărul de pe tricou sau garderoba nike.

Campioana
Cocalarul de sex feminin se intitulează gagică, talentată, versată sau campioană. Ea este, în accepţiunea orcărui gherţoi, fie 'femeia'/'fata' cuiva, fie curvă. Evident că ea se numeşte că e proastă, pentru contrast. Ea este desăvîrşită dacă e îmbrăcată în roz, dacă a participat la Miss Ţăndărei sau dacă are poze de la mare în poziţii din reviste. Îi place sau învaţă să-i placă să danseze. Lasciv e mai bine, pe masă e perfect.

Microbistul
Un oagăr senzaţional trebuie să fie şi microbist şi să-i şadă bine în postura de ninja cu fular. El face parte din brigade cu nume italieneşti pentru a fi mai puternic decît duşmanul. Sămînţa caldă de floare îl face şi mai puternic.

Cocalarul electronic
Cocalarul electronic, aşa cum a fost denumit de trupa aceea pe a cărei muzică dau din buci în do major campioanele şi care compune clişee pentru bagabonţi, îşi duce viaţa pe irc. Deghizat în iubtz3l sau altfel, se bagă în seamă cu dulcika16, Dea}{18 şi fac schimb de poze. Este mai valoros atunci cînd are sait personal (un fel de carte de vizită) cu binecunoscutele 'poze cu mine', 'poze cu mine lîngă o maşină tare', 'poze cu mine lîngă o vedetă', deci lol.

No comments: